برخی از بازیها هستند که هرقدر هم که از انتشارشان گذشته باشد، از شهرت و محبوبیت آنها کاسته نمیشود. این قضیه بهخصوص در کشور ما در مورد چند بازی خاص همیشه نمود داشته است. از بازیهایی که گیمرهای ایرانی حتی با آمدن نسخههای جدیدتر آنها دست از نسخهی قدیمی برنداشتهاند، میتوان به Call of Duty: Modern Warfare و Counter Strike اشاره کرد. این دو بازی در طی سالیان آنقدری در دل گیمرهای ایرانی جا باز کردهاند که سازندههای داخلی همواره به دنبال ساختن یک بازی مشابه این دو بودهاند. بازی جعبهی مرگ یا Kill Box، یک بازی ایرانی موبایل مشابه بازی Counter Strike است که برای گوشیهای اندروید و توسط شرکت مگنت گیمز ساخته شده و تا حد خوبی هم مورد توجه بازیبازان قرار گرفته است. در ادامه نگاهی اجمالی به این بازی خواهیم انداخت. با بررسی بازی موبایل جعبهی مرگ (Kill Box) همراه بازیمگ باشید.
سبک بازی «جعبهی مرگ»، شوتر اول شخص است. برای بازی یک اکانت لازم خواهید داشت و بعد از ساخت اکانت میتوانید وارد منوی بازی شوید و یکی از چند حالت مختلف را انتخاب کنید. محیط و طراحی منوی جعبهی مرگ به اندازهی کافی خوب هست که بتواند شما را جذب کند. چیزی را که از همان ابتدا متوجه خواهید شد این است که هدف سازندگان فقط بازار داخل نبوده و منوی تمام انگلیسی بازی و آموزشهایی که به همین زبان به شما داده میشود، گواه این موضوع است. این جای خوشحالی است که صداگذاری و رابط کاربری بازی تا این حد مشابه نمونههای موفق خارجی کار شدهاند و اگرچه در اوایل بازی به دلیل عدم وجود راهنمایی مناسب کمی سردرگم خواهید شد، اما پس از این که ساز و کار بازی دستتان آمد، این شما خواهید بود و یک اکشن اول شخص لذت بخش.
جعبهی مرگ از چند مُد مختلف تشکیل شده است. مُد داستانی بازی یا همان کمپین، طوری نیست که انتظارش را داشته باشید، یعنی در واقع هیچ داستان خاصی در کار نیست و گویا فقط برای آمادهسازی شما برای ورود به دنیای آنلاین بازی طراحی شده. وقتی چند دقیقهای در کمپین چرخیدید، خودبهخود به بخش آنلاین بازی انتقال داده میشوید و آنجا با همتیمیهای خود که به شکل تصادفی انتخاب خواهند شد، باید مقابل تیم حریف ایستادگی کنید. دقیقاً مانند بازی کانتر استرایک، در اینجا هم به دو گروه تروریست و مدافع (Defender) تقسیم میشوید که لباسهای هر گروه هم شبیه کانتر استرایک است. به نظر میرسد که دست خودتان نیست که در گروه تروریستها بازی کنید یا مدافعین و تجربهی من چنین بود که هر بار در یک گروه متفاوت قرار میگرفتم. از نکات مثبت Kill Box، بخش کمنقص آنلاین آن است. در مدتی که به انجام بازی مشغول بودم، پیش نیامد که به خاطر ضعف سرورها یا مشکلات مشابه بازیام لَگ دهد یا بیدلیل از بازی به بیرون پرت شوم. همچنین تا به امروز، تعداد قابل توجهی این بازی را بر روی گوشیهای خود نصب کردهاند، بنابراین در لابی اصلاً منتظر نخواهید ماند. تجربهی هر راند از بازی یک تجربهی لذتبخش است.
اسلحهها تنوع خوبی دارند و شما میتوانید به شکل دستی یا اتوماتیک به دشمنان خود شلیک کنید. البته با وجود اینکه کنترل بازی روان و بسیار راحت است و در بخش Gunplay به مشکل خاصی برنخواهید خورد، طراحی گرافیکی و رنگبندی اسلحهی اصلی بازی زیاد جالب نیست. همچنین طراحی آسمان و برخی از هیولاها هم بسیار ابتدایی است و میتواند در آپدیتهای بعدی اصلاح شود. اگر دوستانی داشته باشید که روی گوشی خود این بازی را نصب کرده باشند، میتوانید به جای حریفهای تصادفی، با آنها تیم تشکیل دهید و وارد مسابقات شوید.
به جز این مُدها، جعبهی مرگ یک مُد ویژهی دیگر هم دارد که در آن باید با چندی از بازیکنان دیگر در مقابل موج عظیمی از هیولاهای عجیب و غریب مقاومت کنید تا در نهایت بیگ باس از راه برسد و دسته جمعی او را بکشید. این بخش، بر خلاف بخش کمپین و چندنفرهی بازی سخت است و همیشه باید منتظر مردن در طول این بخش باشید، گرچه وقتی میمیرید اتفاق خاصی نمیافتد و بعد از 20 ثانیه به بازی برمیگردید یا اصطلاحاً ریسپاون میشوید. البته میتوانید این زمان را با زدن یک دکمه کاهش دهید. هیولاها با اینکه خیلی جذاب نیستند و طراحی خوبی ندارند، اما از نظر تنوع تکنیک قابل قبولاند. برای مثال برخی از آنها تودههایی به سمت شما پرتاب میکنند که چند ثانیهای تفنگ شما را غیرفعال میکند و برخی دیگر مستقیماً به سمت شما حملهور میشوند. همچنین این بخش، برخلاف بخشهای دیگر درجهی سختی دارد و در درجه سختی بالا، واقعاً به یک چالش جدی برایتان تبدیل میشود.
در کل میتوان گفت جعبهی مرگ یک بازی بسیار خوب در سبک اکشن اول شخص است که گیمپلی آن جذاب و درگیرکننده، مُدهای آن متنوع وبخش گرافیک و موسیقی آن قابل قبول است. نگران بخش آنلاین و مشکلات آن نباشید، زیرا بازی در این بخش تقریباً بدون اشکال است. همچنین سازندگان 24 ساعته مشغول رفع کردن ایرادات و اصلاح جزئیات بازی خود هستند. جای خوشحالی است که اکنون در بازار داخلی بازیهای مانند جعبهی مرگ وجود دارد که با کمی اصلاح میتوانند در بازار جهانی هم خودی نشان دهند.
نظرات